Please reload

Recent Posts

Alina Mavrodin Vasiliu - De-a viata ascunselea - 17 oct 2020

October 22, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE

May 19, 2017

 

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, ediţia a 50-a, jubiliară, desfășurată sub patronajul
Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE
 

 

 

Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 20 iunie 2017 pe adresa: Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Bd. Regele Carol I, nr. 43, Târgoviște, jud. Dâmbovița.

Concursul de Creație este deschis atât compozitorilor și textierilor profesioniști, membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori.

 

SPONSOR OFICIAL: COTNARI

 

Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, ediţia a 50-a, 2017, este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, cu Uniunea Muzicienilor din Moldova, în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune și cu TVR - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu-Mureș.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 -- Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon